Χρήσεις

Προτείνεται σε ζώα για τον έλεγχο της συμπεριφοράς, όταν αυτά εμφανίζουν συμπτώματα που οφείλονται σε στρεσογόνες καταστάσεις, όπως μετακινήσεις, ταξίδια, αλλαγή περιβάλλοντος, καιρικά φαινόμενα κλπ.

Πότε να δώσω Kalmvet στο ζώο μου;

Ο κτηνίατρος σας είναι ο αρμοδιότερος για να σας ενημερώσει για όποιο πρόβλημα έχει το ζώο και πως θα το αντιμετωπίσετε. Οι κτηνίατροι συστήνουν το Kalmvet σε όλες τις περιπτώσεις που θέλουν να ηρεμήσουν τα ζώα. Π.χ. ζώα με stress λόγω αλλαγής περιβάλλοντος (νέος χώρος, νέο ζώο στον ίδιο χώρο κλπ), ζώα που φοβούνται τα καιρικά φαινόμενα (κεραυνοί, βροντές) ή ακόμη και σε περιόδους γιορτών με βεγγαλικά. Επίσης, το χρησιμοποιούν όταν νοσηλεύουν ένα ζώο και παραμένει σε κλουβί, στρεσάρεται και είναι ανήσυχο επειδή στα διπλανά κλουβιά υπάρχουν άλλα ζώα. Ακόμη και σε περιπτώσεις που ένα ζώο είναι ελαφρώς ανήσυχο κατά το κούρεμα. Ακόμη, προτείνεται σε ζώα που πρόκειται να ταξιδέψουν και δεν έχουν συνηθίσει τη διαδικασία του ταξιδιού.

Σε πόσο καιρό θα δω αποτελέσματα;

Σίγουρα, η ανταπόκριση κάθε ζώου είναι διαφορετική και ενδεχομένως να χρειάζεται η χορήγηση του και από τις προηγούμενες μία ή δύο ημέρες.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search