Βασικά Σημεία

  • Βοηθά στην παραγωγή σεροτονίνης
  • Μειώνει την επιθετικότητα
  • Δρα αγχολυτικά και ηρεμιστικά
Γιατί να δώσω Kalmvet στο ζώο μου;

Το Kalmvet είναι ένα φυσικό προϊόν που θα βοηθήσει το ζώο να αντιμετωπίσει με ηρεμία τα εξωτερικά ερεθίσματα. Η χορήγηση του θα έχει ως αποτέλεσμα το ζώο να μη γαβγίζει υπερβολικά και να μην έχει αγχώδεις αντιδράσεις.

Πότε να δώσω Kalmvet στο ζώο μου;

Ο κτηνίατρος σας είναι ο αρμοδιότερος για να σας ενημερώσει για όποιο πρόβλημα έχει το ζώο και πως θα το αντιμετωπίσετε. Οι κτηνίατροι συστήνουν το Kalmvet σε όλες τις περιπτώσεις που θέλουν να ηρεμήσουν τα ζώα. Π.χ. ζώα με stress λόγω αλλαγής περιβάλλοντος (νέος χώρος, νέο ζώο στον ίδιο χώρο κλπ), ζώα που φοβούνται τα καιρικά φαινόμενα (κεραυνοί, βροντές) ή ακόμη και σε περιόδους γιορτών με βεγγαλικά. Επίσης, το χρησιμοποιούν όταν νοσηλεύουν ένα ζώο και παραμένει σε κλουβί, στρεσάρεται και είναι ανήσυχο επειδή στα διπλανά κλουβιά υπάρχουν άλλα ζώα. Ακόμη και σε περιπτώσεις που ένα ζώο είναι ελαφρώς ανήσυχο κατά το κούρεμα. Ακόμη, προτείνεται σε ζώα που πρόκειται να ταξιδέψουν και δεν έχουν συνηθίσει τη διαδικασία του ταξιδιού.

Πόση ποσότητα να δίνω;

Στην ενότητα Δοσολογία θα βρείτε γενικές οδηγίες. Σε περίπτωση που το ζώο σας απαιτεί ειδική μεταχείριση (π.χ. χορήγηση άλλων φαρμάκων, ζώο που νοσεί κλπ.), συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο σας.

Υπερδοσολογία

Το προϊόν είναι ασφαλές ακόμη και στη χορήγηση κάποιας κατά λάθος μεγαλύτερης από την προτεινόμενη δόσης. Σε καμία περίπτωση, δεν προτείνεται η συστηματική υπερδοσολγία. Σε κάθε περίπτωση, αρμόδιος για την αύξηση της δόσης ή του χρονικού διαστήματος χορήγησης είναι ο κτηνίατρος που παρακολουθεί το ζώο.

Μπορώ να δίνω το Kalmvet συνεχώς;

Δεν υπάρχει αντένδειξη και μπορεί να χορηγείται συνεχώς. Το διάστημα όμως, καλό θα είναι να το ορίσει ο κτηνίατρος, σύμφωνα με το εκάστοτε πρόβλημα.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search