Πως Δρα

Η τρυπτοφάνη είναι πρόδρομη ουσία της σεροτονίνης. Η παραγωγή σεροτονίνης έχει ως αποτέλεσμα τον έλεγχο πολλών φυσιολογικών λειτουργιών όπως η απελευθέρωση ορμονών, ο πόνος, η όρεξη, η διάθεση και η συμπεριφορά.

Η Chamomilla recutita έχει, μεταξύ άλλων, αγχολυτικές ιδιότητες. Η απιγενίνη, συστατικό του εκχυλίσματος Chamomilla, ενώνεται με τους υποδοχείς βενζοδιαζεπινών και εμφανίζει αγχολυτικές και ελαφρώς ηρεμιστικές ιδιότητες. Το εκχύλισμα Chamomilla έχει και άλλα συστατικά που ενώνονται με τους υποδοχείς των βενζοδιαζεπινών και του γ-αμινοβουτυρικού οξέος (GABA) στον εγκέφαλο και προκύπτει το ηρεμιστικό αποτέλεσμα.

Η βαλεριάνα είναι γνωστή για τις ήπιες ηρεμιστικές και αγχολυτικές ιδιότητες για πολλά χρόνια. Ο μηχανισμός δράσης της βασίζεται στην παρουσία τερπενίων, κυρίως βαλερενικού και γ-αμινοβουτυρικού οξέος (GABA). Τα ενεργά συστατικά που βρίσκονται στο εκχύλισμα, ενώνονται με πολλούς υποδοχείς των νευρομεταβιβαστών, συμπεριλαμβανόμενου του 5-ΗΤ5Α υποδοχέα που συμμετέχει στη ρύθμιση της αίσθησης του άγχους.

Γιατί να δώσω Kalmvet στο ζώο μου;

Το Kalmvet είναι ένα φυσικό προϊόν που θα βοηθήσει το ζώο να αντιμετωπίσει με ηρεμία τα εξωτερικά ερεθίσματα. Η χορήγηση του θα έχει ως αποτέλεσμα το ζώο να μη γαβγίζει υπερβολικά και να μην έχει αγχώδεις αντιδράσεις.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search